high heels and bleached knees

Den 2013-03-31, kl 19:05:29
Filed in fotografier-övrigt, text | Kommentarer: 2
Lovet hittills. Det startade bra med påskkarneval på skolan med bästa tjejerna, utklädda till James Bond och bondbrudar. Stack på gymmet. Hämtade klasströjan(snart slut på nian, helt galet). Träffade en efterlängtad vän. Bakade cupcakes. Njöt av solen som hälsade på. Fotograferade lite, länge sedan jag gjorde det nu, ni ser en bild ovanför. Möblerade om rummet, riktigt nöjd. Besökte staden med mammsen, fick en fin dödskallescarf. Njöt ännu mer av vårvädret. Tog en promenad upp till gymmet med musik i öronen, väl där sprang jag och tog ut alla mina krafter, det slutade med att jag såg ut som en tomat. Haft filmmys med mig själv. Somnat innan tolv varenda kväll, kan inte beskriva hur skönt det är. Vakna runt åtta tiden. 
Hittills har jag som ni märker bara varit hemma för det mesta men på torsdag bär det av mot stockholm med laget, där blir det säsongens sista cup, vilket är förjävla tråkigt men det är bara att börja räkna ner dagarna till nästa säsong.  
 
Just nu snöar det för fullt utanför mitt fönster. Imorgon är det första april och det snöar, jag som vill att våren ska komma. Nu ska jag återgå till att göra ingenting, och så blir det nog hela kvällen men jag klagar inte, motsatsen, jag njuter. Puss

känslor på en onsdagskväll

Den 2013-03-06, kl 19:58:45
Filed in fotografier-självporträtt, känslor | Kommentarer: 5
Jag är glad. Livet är på topp. Jag känner mig positiv. Jag gör det som jag tycker är kul. Mitt hår är kort. Jag ser fram emot det här året. Jag vill ha sommar. Jag känner mig ensam fast ändå inte. Jag är omringad av fina människor. Jag känner saknad. Jag känner mig stark. Jag önskar mig en man som Chuck Bass. Jag vill fylla min garderob med fina och våriga kläder. Jag orkar inte med skolan längre. Jag skulle kunna leva i min säng för att den är så skön. Jag vill kunna sjunga. Jag längtar.

© Headerbilder från Wallpapers Wide